Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Festés - mázolás képes leírás - Felújítás.tlap.hu
részletek »

Festés - mázolás - Felújítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: felujitas.tlap.hu » Festés - mázolás
Keresés
Találatok száma - 21 db
Dekorációs falfestés, szobafestés

Dekorációs falfestés, szobafestés

Szobafestés, dekorációs falfestés. Mesefigurák, rajzfilmfigurák, tájképek, kedvenc állat vagy hobbi, illetve bármilyen egyedi elképzelés megvalósítása az épület külső vagy belső felületein, helyiségeiben. Nappalik, gyerekszobák, hálószobák falfestése, külső felületek díszítő falfestése, dekorációs falfestése.

Dr.Felújító

Dr.Felújító

Szobafestés, burkolás nevű oldalunk segít Önnek otthona felújításában. Vállalkozásom, szolgáltatásai teljes körűen lefedik a kül- és beltéri felületek (mennyezet, fal, padló, ajtó, ablak) festését, mázolását, burkolását, szebbé tételét, felújítását, az Ön elképzelései szerint. Varázsolja szebbé, komfortosabbá otthonát! Ingyenes árajánlatkéréssel állunk rendelkezésére, mely nem jár kötelezettséggel. A szobafestés mellett, szolgáltatásainkat a teljes körű kiszolgálás érdekében bővítettük: szobafestés, burkolás, tapétázás, mázolás, tetőfedés, vízszerelés így komplett felújítási munkálatok elvégzésével állunk rendelkezésére. Elérhetőségünk: Mobil telefonszám: 0670/576-21-72. A helyszíni felmérés ingyenes. A kapcsolat menüre kattintva kérhet tőlünk árajánlatot, de a pontos árajánlat feltétele a helyszíni felmérés. A felmérés alkalmával derül ki, hogy az elvégzendő munkafolyamatot, milyen előkészületi munkák előznek meg, illetve a felmérés alkalmával kiderül számunkra, hogy milyen állapotban van pl.: a falfelület, vagy nyílászáró. Állapot fajták: Új felület, Jó állapot, Használt állapot, Leromlott állapot, Erősen leromlott állapot, Romos állapot, Állapot fajtától függően ...

Ecosystem Hungary Kft - felújítás, generálkivitelezés

Ecosystem Hungary Kft - felújítás, generálkivitelezés

Vállalkozási stratégiánk szerint minőségi munkánkat az átlagos építőipari árviszonyokhoz képest mérsékelt árszinten szolgáltatjuk, ezért megrendelőink között tisztelhetünk önkormányzatokat, önkormányzati vagyonkezelőket, gazdálkodó szervezeteke, társasházak, állami hivatalokat, oktatási-, és nevelési intézményeket, továbbá jelen vannak a gazdaságilag számottevő magánvállalkozói beruházók és magánszemélyek is. Teljes mértékben hazai tulajdonú vállalkozás, amely elkötelezte magát a hosszú távon is értéket képviselő magas színvonalú, modern projektek megvalósítása és a már meglévő épített környezet értékeinek megtartása mellett. Szándékunk, kisvállalati szemléletű megrendelő orientált értékeket megtartva, nagyvállalati léptékű szolgáltatást nyújtani.Ehhez nyújt garanciát a családi vállalkozás keretein belül tartott tulajdonosi kör, ami kiegészül a naprakész, kreatív szakembergárdával, mind az előkészítés, lebonyolítás és a kivitelezés szintjén. Feladatunknak tarjuk a megrendelő igényén túl, rugalmas és költséghatékony megoldásokat alkalmazni. Az építési árak a jelenlegi piaci viszonyok között kedvezően, amit Cégünk beszállítói sokéves kiépített kapcsolatai tesznek lehetővé.

Ép-Design Bt.

Ép-Design Bt.

Cégünk 2004-ben alakult Keszthelyen. Fő profilunk épületek kivitelezése, átalakítása, felújítása, karbantartása. Számtalan lakás, családi ház, társas ház, közintézmény szerepel munkáink között, melyek jelent?s része a balatoni régióhoz kapcsolódik. Elégedett ügyfeleink megtalálhatók Keszthelyen, a környez? településeken, valamint a régió távolabbi városaiban is.

Felújítás - Festés

Felújítás - Festés

Felújítás - Festés Nagy Attila: Festés, felújítás? Nagy szakmai tapasztalattal, és jó referenciákkal rendelkező szobafestő mázoló szakemberként falfestés, mázolás, lakás felújítás, és hasonló feladatok elvégzését korrekt festés árakkal, és más szakterületeken is kedvező díjszabással vállalom. ALAPELVEM A MEGBÍZHATÓSÁG, AZ IGÉNYES MUNKA, KORREKT ÁRON! Hívjon most a 06 30 914 2526-os számon, vagy írjon az attilagmk@gmail.com-ra! Határidőre megvalósítom az álmait! Nagy Attila ...

Felújítás,festés-Miskolc

Felújítás,festés-Miskolc

Vállalunk kisebb javítást és teljes felújítást egyaránt. Túlnyomórészt lakossági megrendelésre dolgozunk, de időnként céges kéréseket is teljesítünk. Szinte teljes szakember gárdával rendelkezünk, ezért széleskörű a profilunk. Tevékenységünket főleg Miskolcon végezzük, de a környékbeli települések lakóinak megkeresését sem utasítjuk vissza. A megrendelő kérésére segítünk a megfelelő anyag kiválasztásában beszerzésében és házhozszállításában. Nagy százalékban magyar termékekkel dolgozunk, melyeket sokszor kedvezőbb áron be tudunk szerezni.

Festés - díszítőfestés

Festés - díszítőfestés

Festés - Díszítőfestés Kiss Lajos Gipszkartonszerelés - Díszítőfestés Kiss Lajos Szobafestő-mázoló-tapétázó Vállalkozó Tel: 06-1-405-57-37 Mobil:06-30-245-60-49 26 éve a lakosságért!

Festés, mázolás felújítás

Festés, mázolás felújítás

Festés, mázolás, felújítás, kőművesmunkák, hideg - meleg burkolás, parkettázás, fűtésszerelés, takarítás Advance4000 Bt.

Gyerekszoba falfestmények

Gyerekszoba falfestmények

Gyerekszoba falfestmények - E-mail: falfestmenyek@kabelszignal.hu, Telefonszám: 70/70-33-66-0 (Andrea), Bármilyen észrevétel, kérdés esetén örömmel válaszolok megkeresésedre! Az aktuális árakról telefonon vagy email-ben tudsz érdeklődni! A "kapcsolat" menüpont alatt megtalálod az elérhetőségeket ...

Hirdetés
Ipari alpinista munkák

Ipari alpinista munkák

Megbízható ipari alpinistát keres, akár még ma? Válasszon minket, ha gyors felmérést, és árajánlatot szeretne, ha több éves tapasztalattal, és szakértelemmel rendelkező céget keres, ha szakszerű szerelést és a kivitelezést szeretne, ha a biztonsági szabályok szerint dolgozó céget bízna meg, ha korrekt, megbízható szakemberekkel szerződne. Szolgáltatásaink a következők: ablaktisztítás, ereszcsatorna tisztítás, vakolat eltávolítás, szerelési munkák, hó- és jégeltávolítás, dekoráció, reklám felszerelése, valamint az alpin hostess szolgálat.

Itt megtalálja megbízható,precíz Festő,Mázoló,Tapétázó Szakemberé

Itt megtalálja megbízható,precíz Festő,Mázoló,Tapétázó Szakemberé

Nálunk megtalálja megbízható, pontos szakemberét!Kérjen árajánlatot Most!! Festés, Mázolás, Tapétázás, Gipszkartonozás. Az online szakember közvetítő! - Festés, mázolás, tapétázás, hengerezés, lakkozás, lazúrozás, stukkózás. Önnek nem kell mást tennie egyszerűen feladja ajánlatkérését és kényelmesen kiválasztja a megfelelő szakembert! Önnek más területen van szüksége szakemberre? Szinte minden szakmára, szakmai ágazatra megtalálja a megfelelő kivitelezőt, mesterembert! A Szakilicit egy internetes szakember közvetítő portál, ami munkák közvetítésével...

Különleges tapétát keres? Tekintse meg kínálatunkat!

Különleges tapétát keres? Tekintse meg kínálatunkat!

Mutassa meg egyéniségét lakása berendezésében is! A megfelelő tapéta megadja a helyiség alaphangulatát, legyen szó konyháról, nappaliról vagy gyerekszobáról. Tapétáink között talál kedvező árú, praktikus darabokat és igazán exkluzív selyemtapétákat is. Katalógusainkban biztosan megtalálja az Önnek tetsző színeket és mintákat. Hasonlóan széles karnis kínálatunk a vitrázsoktól egészen a divatos panelfüggönyöket rögzítő karnisokig terjed. Áruházunkban elérhetőek egyéb fal- és függönydekorációk is. Nézzen be hozzánk!

Lakás felújítás és gyerekszoba festés

Lakás felújítás és gyerekszoba festés

Sáfrán László kiváló szakember a szobák festése és felújítása terén, az V. kerületben. Készséggel vállalja akár irodaházak tisztasági festését is, valamint egyszínű szobák újra festését is. Ezen felül kiváló tehetséggel áll neki a kisgyermekek szobáinak kifestéséhez is. Egyéni kérésekre vidám mintázatot, mesebeli képeket tud varázsolni ecsetvonásokkal a legkisebbek örömére. Weboldalon fel vannak tüntetve kompetenciái, képgaléria formájában. Rendszeres akciókkal is szolgál a megrendelői számára, melyeket szintén online figyelemmel lehet kísérni.

Lakásfelújítás - Festés, mázolás

Lakásfelújítás - Festés, mázolás

Valahányszor szóba kerül a lakás felújítás, vagy átépítés, a festés, szobafestés általában vele járója szokott lenni. A festési munkálatokat érdemes a megfelelő anyagismerettel, és rutinnal rendelkező szakemberre bízni. A megfelelő színek, vagy mintázatok kiválasztása mellett, mi festés, szobafestés esetén is figyelünk a tartósságra, és költséghatékonyságra is. A festési munkálatok előtt takarást szoktunk végezni, illetve ajánlani, hogy megelőzzük a leeső, lecseppenő, lefolyó festékfoltokat az egész lakásban. A takarás ugyanúgy vonatkozik a bútorok letakarására, mint a padló, csempék leragasztására is. Természetesen a festési munkálatokhoz hozzá tartozó egyéb munkákat is el tudjuk végezni a kellő szakértelemmel! Például: él védőzés, mázolás, tapétázás, díszprofilozás, bandázsozás, hálózás, szilikonozás és egyéb festéshez tartozó munkálatok.

Lakásfelújítás A-tól Z-ig

Lakásfelújítás A-tól Z-ig

A GenerálÉpitő.hu csapat professzionális, de korrekt árú szolgáltatást kínál mindazoknak, akik építenének, felújítanának vagy csak terveztetnének ingatlant. Célkitűzéseink egyetlen mozgatórugója ügyfeleink elégedettsége mely megfizethetetlen számunkra, minden másra ott a politika. Nem árulunk zsákbamacskát, több tíz éves szakmai tapasztalattal és rejtett költségek nélkül minden cél kényelmesen elérhetővé válik ügyfeleink számára.Ha elege van abból, hogy a részteljesítések csúsznak, a költségvetés egyre csak növekszik és nem látja az út végét, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

Penészmentes falfesték

Penészmentes falfesték

Van egy jó hírem: a penészmentesítés többé nem okozhat problémát! Ha penészmentes lakásban szeretne élni, akkor most átfogó képet kaphat Ön is a megoldásról. Különleges beltéri penészmentes falfestékek, melyek gátolják a penészedés kialakulását és terjedését, ezzel jobb klímát biztosítva életterünknek. Látogasson el weboldalunkra és olvasson Ön is az igazi penészmentes falfestékekről!

Stabil, megbízható homlokzati állványok

Stabil, megbízható homlokzati állványok

Építkezik? Felújít? Válassza a Homlokzati Állvány Bérlés Csapatát! Cégünk kiváló minőségű, stabil és biztonságos építőipari állványok tervezésével, szakszerű építésével, bérbeadásával és annak szállításával foglalkozik, mindezt korrekt hozzáállással és elérhető áron! Képzett munkatársaink praktikus megoldási lehetőségeket kínálnak valamint sok hasznos tanácsokat adva állnak az Ön rendelkezésére! Jöjjön el hozzánk vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailen és ismerje meg a német Layher Blitz állványok előnyeit!

Tuti menü