Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Festés - mázolás képes leírás - Felújítás.tlap.hu
részletek »

Festés - mázolás - Felújítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: felujitas.tlap.hu » Festés - mázolás
Keresés
Találatok száma - 18 db
Dekorációs falfestés, szobafestés

Dekorációs falfestés, szobafestés

Szobafestés, dekorációs falfestés. Mesefigurák, rajzfilmfigurák, tájképek, kedvenc állat vagy hobbi, illetve bármilyen egyedi elképzelés megvalósítása az épület külső vagy belső felületein, helyiségeiben. Nappalik, gyerekszobák, hálószobák falfestése, külső felületek díszítő falfestése, dekorációs falfestése.

Dr.Felújító

Dr.Felújító

Szobafestés, burkolás nevű oldalunk segít Önnek otthona felújításában. Vállalkozásom, szolgáltatásai teljes körűen lefedik a kül- és beltéri felületek (mennyezet, fal, padló, ajtó, ablak) festését, mázolását, burkolását, szebbé tételét, felújítását, az Ön elképzelései szerint. Varázsolja szebbé, komfortosabbá otthonát! Ingyenes árajánlatkéréssel állunk rendelkezésére, mely nem jár kötelezettséggel. A szobafestés mellett, szolgáltatásainkat a teljes körű kiszolgálás érdekében bővítettük: szobafestés, burkolás, tapétázás, mázolás, tetőfedés, vízszerelés így komplett felújítási munkálatok elvégzésével állunk rendelkezésére. Elérhetőségünk: Mobil telefonszám: 0670/576-21-72. A helyszíni felmérés ingyenes. A kapcsolat menüre kattintva kérhet tőlünk árajánlatot, de a pontos árajánlat feltétele a helyszíni felmérés. A felmérés alkalmával derül ki, hogy az elvégzendő munkafolyamatot, milyen előkészületi munkák előznek meg, illetve a felmérés alkalmával kiderül számunkra, hogy milyen állapotban van pl.: a falfelület, vagy nyílászáró. Állapot fajták: Új felület, Jó állapot, Használt állapot, Leromlott állapot, Erősen leromlott állapot, Romos állapot, Állapot fajtától függően ...

Ecosystem Hungary Kft - felújítás, generálkivitelezés

Ecosystem Hungary Kft - felújítás, generálkivitelezés

Vállalkozási stratégiánk szerint minőségi munkánkat az átlagos építőipari árviszonyokhoz képest mérsékelt árszinten szolgáltatjuk, ezért megrendelőink között tisztelhetünk önkormányzatokat, önkormányzati vagyonkezelőket, gazdálkodó szervezeteke, társasházak, állami hivatalokat, oktatási-, és nevelési intézményeket, továbbá jelen vannak a gazdaságilag számottevő magánvállalkozói beruházók és magánszemélyek is. Teljes mértékben hazai tulajdonú vállalkozás, amely elkötelezte magát a hosszú távon is értéket képviselő magas színvonalú, modern projektek megvalósítása és a már meglévő épített környezet értékeinek megtartása mellett. Szándékunk, kisvállalati szemléletű megrendelő orientált értékeket megtartva, nagyvállalati léptékű szolgáltatást nyújtani.Ehhez nyújt garanciát a családi vállalkozás keretein belül tartott tulajdonosi kör, ami kiegészül a naprakész, kreatív szakembergárdával, mind az előkészítés, lebonyolítás és a kivitelezés szintjén. Feladatunknak tarjuk a megrendelő igényén túl, rugalmas és költséghatékony megoldásokat alkalmazni. Az építési árak a jelenlegi piaci viszonyok között kedvezően, amit Cégünk beszállítói sokéves kiépített kapcsolatai tesznek lehetővé.

Ép-Design Bt.

Ép-Design Bt.

Cégünk 2004-ben alakult Keszthelyen. Fő profilunk épületek kivitelezése, átalakítása, felújítása, karbantartása. Számtalan lakás, családi ház, társas ház, közintézmény szerepel munkáink között, melyek jelent?s része a balatoni régióhoz kapcsolódik. Elégedett ügyfeleink megtalálhatók Keszthelyen, a környez? településeken, valamint a régió távolabbi városaiban is.

Felújítás - Festés

Felújítás - Festés

Felújítás - Festés Nagy Attila: Festés, felújítás? Nagy szakmai tapasztalattal, és jó referenciákkal rendelkező szobafestő mázoló szakemberként falfestés, mázolás, lakás felújítás, és hasonló feladatok elvégzését korrekt festés árakkal, és más szakterületeken is kedvező díjszabással vállalom. ALAPELVEM A MEGBÍZHATÓSÁG, AZ IGÉNYES MUNKA, KORREKT ÁRON! Hívjon most a 06 30 914 2526-os számon, vagy írjon az attilagmk@gmail.com-ra! Határidőre megvalósítom az álmait! Nagy Attila ...

Hirdetés
Felújítás,festés-Miskolc

Felújítás,festés-Miskolc

Vállalunk kisebb javítást és teljes felújítást egyaránt. Túlnyomórészt lakossági megrendelésre dolgozunk, de időnként céges kéréseket is teljesítünk. Szinte teljes szakember gárdával rendelkezünk, ezért széleskörű a profilunk. Tevékenységünket főleg Miskolcon végezzük, de a környékbeli települések lakóinak megkeresését sem utasítjuk vissza. A megrendelő kérésére segítünk a megfelelő anyag kiválasztásában beszerzésében és házhozszállításában. Nagy százalékban magyar termékekkel dolgozunk, melyeket sokszor kedvezőbb áron be tudunk szerezni.

Festés - díszítőfestés

Festés - díszítőfestés

Festés - Díszítőfestés Kiss Lajos Gipszkartonszerelés - Díszítőfestés Kiss Lajos Szobafestő-mázoló-tapétázó Vállalkozó Tel: 06-1-405-57-37 Mobil:06-30-245-60-49 26 éve a lakosságért!

Festés, mázolás felújítás

Festés, mázolás felújítás

Festés, mázolás, felújítás, kőművesmunkák, hideg - meleg burkolás, parkettázás, fűtésszerelés, takarítás Advance4000 Bt.

Gyerekszoba falfestmények

Gyerekszoba falfestmények

Gyerekszoba falfestmények - E-mail: falfestmenyek@kabelszignal.hu, Telefonszám: 70/70-33-66-0 (Andrea), Bármilyen észrevétel, kérdés esetén örömmel válaszolok megkeresésedre! Az aktuális árakról telefonon vagy email-ben tudsz érdeklődni! A "kapcsolat" menüpont alatt megtalálod az elérhetőségeket ...

Hirdetés
Ipari alpinista munkák

Ipari alpinista munkák

Megbízható ipari alpinistát keres, akár még ma? Válasszon minket, ha gyors felmérést, és árajánlatot szeretne, ha több éves tapasztalattal, és szakértelemmel rendelkező céget keres, ha szakszerű szerelést és a kivitelezést szeretne, ha a biztonsági szabályok szerint dolgozó céget bízna meg, ha korrekt, megbízható szakemberekkel szerződne. Szolgáltatásaink a következők: ablaktisztítás, ereszcsatorna tisztítás, vakolat eltávolítás, szerelési munkák, hó- és jégeltávolítás, dekoráció, reklám felszerelése, valamint az alpin hostess szolgálat.

Itt megtalálja megbízható,precíz Festő,Mázoló,Tapétázó Szakemberé

Itt megtalálja megbízható,precíz Festő,Mázoló,Tapétázó Szakemberé

Nálunk megtalálja megbízható, pontos szakemberét!Kérjen árajánlatot Most!! Festés, Mázolás, Tapétázás, Gipszkartonozás. Az online szakember közvetítő! - Festés, mázolás, tapétázás, hengerezés, lakkozás, lazúrozás, stukkózás. Önnek nem kell mást tennie egyszerűen feladja ajánlatkérését és kényelmesen kiválasztja a megfelelő szakembert! Önnek más területen van szüksége szakemberre? Szinte minden szakmára, szakmai ágazatra megtalálja a megfelelő kivitelezőt, mesterembert! A Szakilicit egy internetes szakember közvetítő portál, ami munkák közvetítésével...

Különleges tapétát keres? Tekintse meg kínálatunkat!

Különleges tapétát keres? Tekintse meg kínálatunkat!

Mutassa meg egyéniségét lakása berendezésében is! A megfelelő tapéta megadja a helyiség alaphangulatát, legyen szó konyháról, nappaliról vagy gyerekszobáról. Tapétáink között talál kedvező árú, praktikus darabokat és igazán exkluzív selyemtapétákat is. Katalógusainkban biztosan megtalálja az Önnek tetsző színeket és mintákat. Hasonlóan széles karnis kínálatunk a vitrázsoktól egészen a divatos panelfüggönyöket rögzítő karnisokig terjed. Áruházunkban elérhetőek egyéb fal- és függönydekorációk is. Nézzen be hozzánk!

Lakás felújítás és gyerekszoba festés

Lakás felújítás és gyerekszoba festés

Sáfrán László kiváló szakember a szobák festése és felújítása terén, az V. kerületben. Készséggel vállalja akár irodaházak tisztasági festését is, valamint egyszínű szobák újra festését is. Ezen felül kiváló tehetséggel áll neki a kisgyermekek szobáinak kifestéséhez is. Egyéni kérésekre vidám mintázatot, mesebeli képeket tud varázsolni ecsetvonásokkal a legkisebbek örömére. Weboldalon fel vannak tüntetve kompetenciái, képgaléria formájában. Rendszeres akciókkal is szolgál a megrendelői számára, melyeket szintén online figyelemmel lehet kísérni.

Lakásfelújítás A-tól Z-ig

Lakásfelújítás A-tól Z-ig

A GenerálÉpitő.hu csapat professzionális, de korrekt árú szolgáltatást kínál mindazoknak, akik építenének, felújítanának vagy csak terveztetnének ingatlant. Célkitűzéseink egyetlen mozgatórugója ügyfeleink elégedettsége mely megfizethetetlen számunkra, minden másra ott a politika. Nem árulunk zsákbamacskát, több tíz éves szakmai tapasztalattal és rejtett költségek nélkül minden cél kényelmesen elérhetővé válik ügyfeleink számára.Ha elege van abból, hogy a részteljesítések csúsznak, a költségvetés egyre csak növekszik és nem látja az út végét, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

Penészmentes falfesték

Penészmentes falfesték

Van egy jó hírem: a penészmentesítés többé nem okozhat problémát! Ha penészmentes lakásban szeretne élni, akkor most átfogó képet kaphat Ön is a megoldásról. Különleges beltéri penészmentes falfestékek, melyek gátolják a penészedés kialakulását és terjedését, ezzel jobb klímát biztosítva életterünknek. Látogasson el weboldalunkra és olvasson Ön is az igazi penészmentes falfestékekről!

Szobafestés

Szobafestés

Nyitrai János festőmester vagyok. Szakmailag jól képzett, megbízható munkatársakkal dolgozom. Magas színvonalú munkáimra garanciát vállalok. Szolgáltatásaim közé tartozik többek között: tiszta munkaterület, színkártya alapján meghatározott színek, exkluzív katalógusok, anyagbeszerzés, ajánlás. Magyarországon az elsők közt tapétázok 3D-s tapétával,3D-s katalógussal rendelkezem. Választható tapétáim közé tartozik: Fotótapétázás, faltetoválás, öntapadós tapéta. exclusive tapéták, selyem tapéták, habosított tapéták, klasszikus tapéták, dekorációs festés, antikolás. Válasszon szolgáltatásaim közül, ha több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakembert keres!

Szobafestés Mázolás Tapétázás

Szobafestés Mázolás Tapétázás

Hogy miért minket válasszon a szobafestéssel, tapétázással foglalkozó cégek közül? Engedje meg, hogy pár mondatban bemutassam magunkat, az Europainter Kft.-t. Cégünk mindkét tulajdonosa és ügyvezetője több mint 20 éves szobafestő szakmai tapasztalattal rendelkezik. Ez idő alatt számtalan elégedett ügyfelet illetve referenciát szereztünk! Nagyobb projektek mellett szívesen vállalunk kisebb munkákat is a legkorszerűbb technológiákkal. Legyen szó akár egy szoba festéséről, mázolásáról vagy tapétázásáról, illetve az utóbbi évek igénye alapján hőszigetelés kivitelezéséről! Erősségeink közé tartozik minőségi követelmények és kivitelezési határidők betartása! Erre a 15 fős állandó és évek óta együtt dolgozó szobafestő és mázoló csapatunk a garancia! Szeretjük a választott szakmánkat. Ismerjük és alkalmazzuk az innovatív anyagokat és eljárásokat. Büszkék vagyunk arra, hogy a munka minőségén túl közismerten nagy gondot fordítunk arra is, hogy ne okozzunk felfordulást, szennyeződést, különös tekintettel vagyunk megrendelőink bútoraira, egyéb értékeire.

Tuti menü