Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Felújítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Felújítás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: felujitas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 257 db
 Épületgépészet

Épületgépészet

Épületgépészeti szakmunkák Vízszerelő-Gázszerelő-Fűtésszerelő Vízs zerelő tevékenységünk során általános észrevételünk, hogy a tetszetős, de nagyon olcsó csaptelepek, berendezések igen rövid életűek, alkatrész utánpótlásuk nem megoldott, előbb-utóbb újra a vízszerelő segítségére van szükség. Egyértelműen jobban jár a kliens, ha számbaveszi, hogy a valamivel többe kerülő csaptelep, berendezés hosszabb távon marad működőképes, víztakarékos (nem fog csöpögni) és megspórolható vele a vízvezetékszerelő javítási díja is. A vízszerelő további javaslata víztakarékos WC-tartály használata. Társasházi lakásoknál a közös költség meghatározásakor egyre inkább előtérbe kerül a fogyasztott víz mennyiségének kérdése, ezért érdemes vízszerelő által a vízórát beszereltetni. Sokszor nem jár olyan nagy bontással, mint azt sokan gondolják. Gázszerelő tapasztalataink szerint a budapesti háztartásokban leginkább javítások és új készülékek beépítésére van igény. A mostanában terjedőben levő tudatos és energiatakarékos felhasználás jegyében viszont nagy szükség lenne a gázkészülékek, fűtőberendezések szakképzett gázszerelő által való karbantartására, éves ellenőrzésére, tisztítására.

 Schiedel kémény

Schiedel kémény

A Schiedelshopnál a legkedvezőbb akciós áron vásárolhatja meg Schiedel kéményét, melyet az ország egész területén díjmentesen házhoz szállítunk. Kéményeinkre 30 év garanciát biztosítunk. Mert a SchiedelShop kéményáruház üzemeltetője a Piramis Építőház Kft. az elmúlt években több alkalommal is elnyerte az év Schiedel-kémény márkakereskedője címet.Mert itt működik az első és jelenleg egyetlen online Schiedel-kémény konfigurátor ahol önállóan összeállíthatja az igényeinek megfelelő Schiedel kéményt

 Széptető!

Széptető!

Tető alá hozzuk álmait! Széptető! Mindenki vágya az, ha az otthona egyben a biztonság fészke is. Ennek egyik sarokpontja a tető. Itt éri az épületet a legtöbb külső környezeti hatás. Megfelelő szakmunkára, és szakértelemre van szükség, hogy egy tetőszerkezet rendeltetésszerűen legyen felépítve, vagyis hibamentesen. Vállalkozásunk ezt hivatott teljesíteni.

3B Üveges Kft.

3B Üveges Kft.

Honlapunkon gyorsan és könnyen tájékozódhat, ha bővebb információra van szüksége a profi üvegezésről. Nézzen körül Ön is oldalunkon, ha szakszerű és profi színvonalú kivitelezést keres, melyek esetében a szaktudás és a modern eljárások egyaránt számítanak. A megfelelő üvegezés számunkra elsődleges. Jó, ha tudja, hogy az ár és a minőség is fontos az üvegezéssel esetén. Weboldalunkon tájékozódhat az üvegezés alkalmazási lehetőségeiről, valamint azok költségeiről is informálódhat. Jó, ha tudja, hogy a profi kivitelezésnek köszönhetően a végeredmény tökéletes lesz. Nálunk a megfizethető kiadások mellett, a kiemelkedő minőség is biztosított. Emellett a kiadásokat is megéri számításba venni. Weboldalunkon profi és kiemelkedő színvonalú üvegezést találhat, melyek esetén a szaktudás és a legmodernebb eljárások teret kapnak.

A kárpit doktor

A kárpit doktor

Megkopott bútora? Segít önnek a Kárpitok Doktora! Régi vagy megunt bútorait újjá varázsoljuk és így pénzt takaríthat meg! Bútorait az ön elképzelése szerint alakítjuk át és így egyedi bútora lakása dísze lesz.

A&B Árnyékolástechnika - redőny, redőnykapu

A&B Árnyékolástechnika - redőny, redőnykapu

Szeretne Ön is igényes árnyékolást otthonába?Válasszon akár modern vagy hagyományos stílust, mi megvalósítjuk! Már több mint 35 éve állunk a vásárlóink igényeinek rendelkezésére!Német minőségi alapanyag! Tegyen próbára! Az ország egész területén! Cégünk 1974 óta foglalkozik redőnykészítéssel. A 70-es években még csak a hagyományos faredőny készítéssel, illetve 4 év múlva reluxa és műanyagredőnnyel bővült a terméklistánk. A munka megszervezése csak ügynökök által volt biztosítva, mivel hirdetni és reklámozni abban az időben még nem volt lehetőségünk. A 80-as évek vége felé megváltozott minden. Az árnyékolástechnikai termékek választéka sokszorosára nőtt. A vállalkozók száma is jelentősen megnövekedett, ami azt jelenti, hogy hosszútávon csak becsületes és igényes munkával lehetett piacon maradni. Legfőbb bizonyíték cégünknél a több mint 30 év szakmai tapasztalat, ami garantálja a munka kiváló minőségét. Célunk és üzletpolitikánk, hogy helyszíni árajánlat kérésének semmilyen utólagos költsége ne terhelje a megrendelőt. A termékeink anyagának 90%-a külföldi (német) alapanyagokból kerülnek legyártásra.

Ablak csere bontás nélkül

Ablak csere bontás nélkül

Kicserélné ablakait, de nem tudja kivel végeztesse a munkát? Gyorsan, por és piszok mentesen szeretné, hogy kicseréljük ablakát? Ha van rá lehetőség kérhet bontás nélküli ablakcserét, itt egy napos munkaidővel kell számolnia, valamint a por és piszok is jelentősen kevesebb, mint egy hagyományos ablakcserénél. Felkeltettük érdeklődését, de nem tudja mennyibe fog ez Önnek kerülni? Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot, hogy tudja mivel kell számolnia! Budapest területén ingyenes helyszíni felmérést végzünk.

Ablakcsere - Budapest, Pest megye

Ablakcsere - Budapest, Pest megye

Cserélje ki régi, korszerűtlen nyílászáróit kiváló minőségű, rendkívül jól hőszigetelő műanyag ablakainkkal, és takarítson meg akár 30-40%-ot is fűtésszámláján! - Magas minőség alacsony áron - INGYENES beépítés! - Budapesten és környékén díjmentes házhoz szállítás Állandó és időszakos akciókkal várjuk! www.fensterhaus.hu

Ablakcsere Budapest

Ablakcsere Budapest

A nyílászáró beépítése mindenképpen szakértelmet igényel. Cégünk szakképzett kollégákkal,saját jármű parkkal, és folyamatosan ellenőrzött minőségben végzi a műanyag ablak beépítését, Budapesten valamint országosan. Az országhatáron túl Európában több országban is letettük névjegyünket, többek között Németország, Ausztria, Szlovákia, Svájc, büszkék vagyunk arra hogy az általunk elvégzett munkára 100%-os a megelégedési mutatónk és a megrendelőink nyugodt szívvel ajánlanak tovább.A nyílászáró termékeink között, fő tevékenységünk a műanyag ablak, ajtó, forgalmazása , ablakcsere kivitelezése Budapesten, és országosan teljes körű helyreállítási munkával, amennyiben a megrendelő kéri. A műanyag nyílászáró palettánk közül minden kategóriában a legjobb minőséget és ár-érték arányt képviseljük, ezért nálunk biztosan megtalálja mindenki a stílusához valamint igényéhez megfelelő ablakot, ajtót. A termékeink között az alumínium ablak ajtó forgalmazását 2012-ben vezettük be, amely a közületi vásárlók körében, de nem ritkán a magán ember környezetében is megfordul.Termékeink mellet szakmai információt is adunk amennyiben elérhetőségeinken megkeres minket, vagy ellátogat Váci bemutatótermünkbe.

Hirdetés
Ablakcsere műanyag nyílászárók

Ablakcsere műanyag nyílászárók

Sokan vannak, akik régi korszerűtlen nyílászárókkal rendelkeznek, amelyek nagyon gyakran különféle bosszúságot okoznak tulajdonosaiknak, de ami a legrosszabb bennük, hogy óriási energiapazarlók is egyben. Ennek vetünk véget mi, új műanyag nyílászárókat (ablak, erkélyajtó, bejárati ajtó) kínálunk beépítéssel, a régi kibontásával, elszállításával. Sőt, még a vakolási utómunkákat is megcsináljuk, egyszóval komplett, teljes körű nyílászáró cserét kínálunk. Ráadásul, amikor nyílászáró csere mellett dönt, az egyik legjobb befektetési döntését is meghozza egyúttal.

Ablakgyár Tatabánya Kft.

Ablakgyár Tatabánya Kft.

Az Ablakgyár Tatabánya Kft. nyílászáró gyártóként több mint 5 éve szolgálja mind a lakosság, mind pedig vállalkozások (cégek, lakásszövetkezetek, társasházak) igényeit kiváló német minőségű Gealan 6 légkamrás, 74 mm beépítési mélységű profilrendszerből. A nyílászárókat két-, illetve háromrétegű üveggel gyártjuk, a megrendelő igénye szerint. A nyílászárók gyártása és forgalmazása mellett foglalkozunk még redőnyök (műanyag, alumínium, külső és belső tokos változatban, vakolható kivitelben, akár szúnyoghálóval kombinálva), fix keretes és mobil szúnyoghálók, kültéri és beltéri ablakpárkányok, szalagfüggönyök, reluxák (többféle színben), Hörmann garázskapuk (igény szerint motoros vagy billenős változatban) forgalmazásával.

Ablakjavítás, felújítás

Ablakjavítás, felújítás

Ablak és ajtó javítás, több éves szakmai tapasztalattal és gyors határidővel! Rosszul működő nem jól beállított nyílászárók rövidítik a szerkezetek tartósságát és növelik a lakás fűtésszámláját. Ha nem fordítunk kellő figyelmet a nyílászárók folyamatos min. évente történő egyszeri karbantartására, akkor nagy esély van rá hogy az ablakok és ajtók egy idő után felújításra szorulnak. Tekintse meg oldalunkat, kérjen ingyenes felmérést és árajánlatot az energiatakarékosság és a magasabb komfortérzet érdekében.

Ablakok cseréje és beépítése

Ablakok cseréje és beépítése

Kiváló minőségű műanyag ablakok és ajtók beépítése, cseréje. Lehetőség van árajánlatot kérni tőlük megrendelés előtt. Mindig minőségi munkát végeznek. Ablakcsere esetén elszállítják a hulladékot és elvégzik a külső és belső párkányok beépítését is, mindezt kedvező áron. Minden termékükre 10 év garanciát vállalnak. Az ablakokon kívül árulnak még műanyag ajtókat és betörésbiztos biztonsági ajtókat is. Folyamatos akciókkal kedveskednek a vásárlók számára. Az oldalon a referenciák menüpontban megtekinthető néhány korábbi munkájuk.

Ablakok, nyílászárók cseréje

Ablakok, nyílászárók cseréje

A bodor kft.hu Internetes weboldalán rengeteg árnyékolástechnikai tippet, érdekességet talál az idelátogató. Takarítson meg még több energiát, csökkentse kiadásait a jó minőségű, akciós termékeink segítségével!

Ablakszigetelés, ajtószigetelés

Ablakszigetelés, ajtószigetelés

Általában mindenki tudja, hogy az ablakszigetelés és az ajtószigetelés fontos, hiszen itt távozik a lakás melege a legnagyobb mértékben. Ahhoz, hogy megoldjuk ezt a problémát, nincs szükség a nyílászárók cseréjére, hiszen a nyílászáró szigetelés régebbi ajtókon és ablakok is megoldható modern technikával, ráadásul komoly megtakarítással Jár. Ha ellátogat honlapunkra, mindent megtudhat erről a megoldásról!

Ács - tetőfedő

Ács - tetőfedő

Cégünk mögött több évnyi munka tapasztalat van, amely garanciát ad az elvégzett munkáink után. Az Ácsmunkához és a Tetőkészítéshez korszerű szerszámokkal eszközökkel és legfőképp nagy szakmai gyakorlattal rendelkező antialkoholista szakemberekkel rendelkezünk.

AEGON Hitel - Hitelkalkulátor, lakáshitel online

AEGON Hitel - Hitelkalkulátor, lakáshitel online

Ingatlant szeretne vásárolni, de nincs elég pénze? Vegye igénybe lakáshitel szolgáltatásunkat! Lakáshitelünket azoknak ajánljuk, akik új vagy használt ingatlan vásárlás előtt állnak és a legkedvezőbb lakáshitelt szeretnék megtalálni. Az AEGON Hitelnél Ön több konstrukcióból választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb lakáshitelt!

Tuti menü